LINA SANDÉN
Photographer/Editor/Manager
Det är jag som är Lina och är en 20 årig tjej som du ofta hittar bakom kameralinsen. Jag kommer från en liten stad som heter Kumla strax utanför Örebro. Under största delen av mitt liv har jag haft en kamera i handen och 2012 köpte jag min första systemkamera, som jag sparat till under två år. 
Det bästa jag vet är magiska solnedgångar, fantastiska dimmiga mornar och får alltid ett leende på läpparna av vackert motljus. Jag brinner för att fånga känslan i mina bilder och de ögonblicken som inte kan upplevas igen. Ett foto har magin att fånga ett ögonblick för alltid, och det strävar jag alltid efter.
Utöver fotograferingen umgås jag med vänner och familj, gillar att hålla det kreativa vid liv och målar, pysslar ofta. Jag är även intresserad av webbdesign och layouter, vilket gör att hemsidan kan ändra skepnad titt som tätt. 


2018 tog jag examen från Karolinska Läroverket i det estetiska programmet, med inriktningen estetik & media. Nu jobbar jag och på sidan av försöker jag utöka mitt portfolio. 

​Följ mig på mina sociala medier för mer uppdateringar!
VILL DU BOKA MIG?
Jag tar emot alla olika fotograferingar som modell, djur, produkt eller event.
Jag fotar helst i Örebro län området men om du önskar annan plats kan vi lösa det.
Var inte rädd för att kontakta mig!


Har du något annat önskemål? Kontakta mig för frågor och om prisidé.
​För andra frågor och osäkerhet skriv ett mail till mig så löser vi det!  
SKICKA
Tack! Du kommer få svar inom några dagar. Om inte maila till: LINA.SANDEN@HOTMAIL.COM
Back to Top